Twitter mundëson të bëhen më shumë postime, madje edhe brenda një postimi të vjetër

Një herë e një kohë, Twitter ishte një rrjet social që kërkonte vetëm postime të shkurtra, që janë shumë konkrete.

Kjo kohë ka kaluar dhe rrjeti dëshiron ta ndryshojë këtë filozofi, duke mundësuar të bëhen më shumë postime, që rrjeti të ketë shtrirje sa më të madhe, transmeton Telegrafi.

Nëpërmjet një përditësimi të ri, Twitter ka lehtësuar që të kthehet vëmendja, në një postim që e keni bërë më herët.

Brenda një postimi të vjetër, mund të bëhen edhe postime të reja, gjë që është shumë e lehtë dhe e kthen sërish vëmendjen në një postim të dikurshëm.

Deri më tani, nuk është re që të rikthehet një postim, po në këtë formë, bëhet shumë më e plotë dhe i lidhë të dy postimet shumë më mirë.

Forma se si mund të realizohet, është shpjeguar në mënyrë vizuale nga Twitter, në mënyrë që të jetë më e lehtë, kryesisht për përdoruesit e rinj të këtij rrjeti. /Telegrafi/

Twitter

@Twitter
Now you can add a Tweet to one you already Tweeted, faster!

Embedded video
8,790
12:07 AM – Feb 20, 2020
Twitter Ads info and privacy
3,254 people are talking about this

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: