Sekretari shteteror në Ministrin e kulturës, kuadër i BDI-së kërcënon shoqërinë civile, OJQ-në Eco Guerila

Sekretari Shtetrorë në Ministrinë e Kulturës Valmir Aziri përmes një postimi në FB ka kërcnuar shoqërinë civile,duke i dërguar porosi OJQ ECO Guerila me fjalët ,,po mbajm shënime”
Kjo nuk mundë të kuptohet ndryshe por si kërcnim ndaj OJQ dhe shoqërisë civile.

Ja postimi i plotë:
Kur nje shoqat del ne kohe kampanje me propagand te sponzorizuar kundra nje partie kesaj i thuhet diletantizem, pisllek e rezillèk, turp te keni!

p.s.
Po marrim shenime ta dini, qe neser mos te thoni ishim organizat qe mbronim ekologjin, jo ju jeni shendruar ne megafon te partickave, aq!

%d bloggers like this: