Mbretëria po zgjërohet: Kate Middleton përsëri shtatëzënë

Lajmet për Mbetërinë gjithmonë janë në fokus të medieve, ndërsa me raportimet e disa tabloideve në të cilat thuhet se Dukesha e Cambridge, Kate Middleton është përsëri shtatzënë kanë ngrituar shumë pluhur, transmeton Gazeta Metro.


Sipas tabloidit Globe, Kate është shtatzënë për herë të katërt dhe përveq kësaj ajo thuhet se ka binjakë.

“Kur e morën vesh që ajo ishte shtatzënë, ata menjëherë i thanë Mbretëreshës. Pasi u dëgjuan në ultrazë dy zemra, William u step nga frika. Kate kishte shumë probleme shtatzënie nga sa kishin zbuluar mediat. Presioni i saj është shumë i lartë dhe ajo po bëhet e rrezikshme ndërsa iafrohet lindjes.  Dhe asaj iu dha urdhër të shtrihej në shtrat dhe të mos lëvizte për të shpëtuar veten dhe jetën e fëmijëve”, ka thënë një burim i afërt i familjes mbretërore.

Kate dhe William kanë vajzën Charlotte 4 vjeçe dhe djemtë George 6 vjeç dhe Leëis 1 vjeç./gazetametro.net

%d bloggers like this: