Halil Snopçe: BDI me një thes miell ka berë jo vetëm vota, por edhe shpresën e shqiptarit

Kandidati i për deputet i Koalicionit ASH dhe AAA nga NJZ 6, Halil Snopçe sonte në debatin zgjedhor në Tv 21, tha se BDI ka blerë BDI me një thes miell ka berë jo vetëm vota, por edhe shpresën e shqiptarit.

“Ky mentailitet i ulët nga BDI duhet të ndalet. Ata me një thes miell kanë blerë jo vetëm vota, por edhe shpresën e qytetarit shqiptar. Me programin tonë politik do të tentojmë të edukojmë votuesin dhe ta çlirojmë nga ky mentalitet që e krijoji BDI, e sheh votuesin, qytetarin si argat dhe rrob i tyre”, tha Snopçe.

Ky debat u zhvillua mes tij dhe kandidates së BDI-së për deputet nga NJZ 6, Arta Bilalli – Zendeli.

%d bloggers like this: