Genc Prelvukaj dhe Eni Koçi ‘izolohen’ në bjeshkët e Rugovës

Pandemia COVID-19 ka pushtuar pothuajse gjithë botën, andaj popullatës i bëhet thirrje vazhdimisht që të qëndrojnë në shtëpi për të parandaluar përhapjen e këtij virusi.

Edhe fytyrat e njohura publike nga Kosova, si artistë e këngëtarë mjaft mirë i janë përmbajtur këtij rregulli duke u vetëizoluar.

Së fundmi, çifti i njohur i showbizit, Genc Prelvukaj dhe Eni Koçi janë shfaqur nëpër rrjetet sociale së bashku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.