Ankohen përdoruesit e facebookut, në orën 20 kishte pengesa teknike?!

Disa përdorues të rrjetit social facebook janë ankuar për probleme teknike gjatë orës 20 00.

Si duket kjo pengese teknike ka ndodhur për shkak se në një moment janë ndërruar dhjetra mijëra fotografi të profilit e të kopertinës nga ana e aktivistëve të ASH dhe AAA.

Aktivistët e dyja partive nëpêr profilet e tyre kanë vendosur slloganin e zgjedhjeve “Tash është Koha”

%d bloggers like this: