Ahmeti dhe Zaev po bëhen gati të mbyllin kufirin për të penguar ardhjen e Albin Kurtit

Komisioni për sëmundje infektive ka vendosur ti propozojë qeverisë që qytetarët nga Kosova në Maqedoni të mund të futen vetëm me test të kryer.

Ky propozim është i palogjikshēm sepse vjen në kohën kur Maqedonia ka shifrat më të larta në rajon.

Burime nga komisioni thojn se me këtë propozim kanë dalur nën presion të Qeverisë Zaev-Ahmeti për të penguar ardhjen e Albin Kurtit në Shkup. Ata ndajnë bashkë frikën nga koalicioni ASH-AAA i përkrahur nga Levizja Vetëvendosja

%d bloggers like this: